top of page

Karaliaus Mindaugo Taurė.

Šarūnas Jasikevičius, ketvirtojo kėlinio pabaigoje pasodinęs ant suolo Kauno „Žalgirio“ kapitoną Paulių Jankūną, šiltai jį apsikabino ir šypsodamiesi persimetė keliais žodžiais. Tai buvo – čempioniškas apsikabinimas.

Po auksinės pergalės Šaras dėkojo ne tik savo komandos senbuviui. „Žalgirio“ gretose buvo ne vienas didvyris.

Vienas iš jų – naudingiausiu finalo žaidėju tapęs Edgaras Ulanovas. Tiesa, Jasikevičius išskyrė ne tik jį.

„Manau, kad didžiausias skirtumas nuo mūsų pernykštės komandos yra mūsų metikai. Pirmoje rungtynių pusėje nežaidėme blogai, bet nepataikėme. Antrame kėlinyje dėl nepataikymo, nervų išsimušėme iš ritmo, darėme psichologines klaidas, leidome mesti laisvus metimus, eiti į stipriąją ranką. Nebuvo daug laiko, bet jau pažįstame „Lietkabelį“ ir juos paleidome. Vėliau mums tapo lengviau, nes mes tiesiog pataikėme“, – kalbėjo Šaras.

Ryškiam „Žalgirio“ sezonui naujas titulas suteiks dar daugiau spalvų. Tuo neabejoja ir Jasikevičius, kuriam per jo karjerą Kauno klube tai yra jau antrasis titulas.

„Sveikinu savo komandą, sirgalius ir visus, kas surišti su klubu. Pats maloniausias jausmas yra laimėti titulą ir, manau, to nusipelnėme. Savaitės metu atrodėme solidžiai ir tai parodo pergalės solidžiais skirtumais. Pats geriausias jausmas sporte yra būti čempionu“, – sakė Šaras.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page